Sondylarthro watte? Leven met jeugdreuma

Marlies Vervoort

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Sondylarthro watte? Leven met jeugdreuma

paperback/ gebrocheerd: € 21.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462952287, 142 blz., June 2015
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 227 gram.

Uitgever: Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress

beschrijving

Marlies Vervoort (°1993) behaalde een diploma als opvoedster in de richting jeugd- en gehandicaptenzorg en studeert momenteel sociaal werk in Geel. Na een lange zoektocht werd op haar vijftiende jeugdreuma vastgesteld. Deze diagnose veranderde haar leven compleet. Tijdens deze periode ging ze op zoek naar boeken over jeugdreuma, maar ze vond enkel literatuur over volwassenen met reuma. Dit bracht haar op het idee om zelf een boek te schrijven.
"Rond mijn veertiende begon ik verschillende pijnklachten te krijgen zoals hoofdpijn, rugpijn, hielpijn en kniepijn. Dit was het begin van een lange zoektocht naar een juiste diagnose. Ik stuitte op veel ongeloof van dokters. Aangezien ik veertien jaar was, zou het wel de puberteit zijn en stelde ik mij gewoon aan. Op die momenten zakte de moed mij in de schoenen, maar ik ging verder met mijn zoektocht naar een diagnose, omdat ik wist dat er iets goed verkeerd was.
Via dit boek hoop ik andere jongeren en volwassenen te helpen met het leren omgaan met reuma. Deze ziekte verliep bij mij met veel ups en downs en ik heb meerdere keren in de put gezeten. Toch vond ik steeds de moed om door te zetten en om zo goed mogelijk te leren leven met pijn. Ik hoop dat dit boek een inspiratiebron mag zijn voor jong en oud!"

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.