Sander gaat op stap

Stefaan van Laere

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Sander gaat op stap

paperback/ gebrocheerd: € 16.95

ISBN: 9789462952256, geïllustreerd, 120 blz., June 2015
Formaat: 20.8 (h) x 14.7 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 183 gram.

Uitgever: Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress

beschrijving

Dit is het eerste deel van de Pamfletreeks van uitgeverij Partizaan. Opzet van deze reeks is om binnen het bestek van een beperkt aantal pagina's bepaalde stellngen of meningen te verkondigen zonder daarbij anderen te kwetsen. De onderwerpen kunnen van uiteenlopende aard zijn en het staat de auteur vrij deze met onweerlegbare bewijzen te ondersteunen dan wel zijn gedachten alle kanten uit te laten gaan.
Auteur Stefaan Van Laere opent de reeks met het pamflet 'Weg met de Kerk, leve het Geloof!' Verwacht hierbij geen diepgravende analyse van de invloed van religie op ons leven, maar wel een aantal vrijblijvende bespiegelingen waarin enerzijds kritisch gekeken wordt naar het instituut 'Kerk' (waarmee niet alleen het katholieke instituut wordt bedoeld), maar anderzijds ook het thema 'Geloof' in de meest brede zin van het woord aan bod komt.
Van het vertrouwen van de oermens in de goddelijke kracht van de natuur over de opkomst van het monotheïsme tot een juiste studiekeuze, het bejaardenbeleid en het al dan niet aanhanger zijn van een religie: 'Geloof' is een van de sleutelwoorden in ons dagelijks bestaan.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.