En dan niets meer

George Bracke thriller

Stefaan Van Laere

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
En dan niets meer

paperback/ gebrocheerd: € 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462950245, geïllustreerd, 202 blz., November 2014
Formaat: 21.1 (h) x 14.7 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 301 gram.

Uitgever: Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress

beschrijving

In En dan niets meer bekomt George Bracke van zijn vorig avontuur in whiskyland Schotland.

Een stevige malt gaat er overigens wel in nu zijn dochter Julie op het punt staat te bevallen. Ogenschijnlijk alles peis en vree dus ten huize Bracke, ware daar niet een oude - en helaas minder geliefde - bekende die plotseling weer opduikt... Een schim uit zijn verleden zit Bracke op de hielen. Is het finale schot ook fataal? En dan niets meer haalt al zijn zekerheden overhoop.

Over de auteur:
Stefaan Van Laere (1963) is beroepsauteur-journalist sinds 1988. Naast talloze bijdragen in kranten en tijdschriften heeft hij intussen een 45-tal boeken (zowel fictie als non-fictie voor jeugd en volwassenen) geschreven met een oplage van meer dan 225.000 exemplaren. En dan niets meer is het zevende deel van zijn reeks rond de Gentse commissaris George Bracke. Van de eerdere delen Botero, Tango mortale, Koudvuur, Kismet, Zwaar water en Het moutmysterie werden ruim 20.000 boeken verkocht. Ook in bibliotheken in Vlaanderen en Nederland vinden deze thrillers gretig lezers.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Stefaan Van Laere (1963) is beroepsauteur-journalist sinds 1988. Naast talloze bijdragen in kranten en tijdschriften heeft hij intussen een 45-tal boeken (zowel fictie als non-fictie voor jeugd en volwassenen) geschreven met een oplage van meer dan 225.000 exemplaren. En dan niets meer is het zevende deel van zijn reeks rond de Gentse commissaris George Bracke. Van de eerdere delen Botero, Tango mortale, Koudvuur, Kismet, Zwaar water en Het moutmysterie werden ruim 20.000 boeken verkocht. Ook in bibliotheken in Vlaanderen en Nederland vinden deze thrillers gretig lezers.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.