Zeeland Verhalenbundel van Zeeuwse bodem 2

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Zeeland Verhalenbundel van Zeeuwse bodem 2

paperback/ gebrocheerd: € 23.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462950207, 200 blz., November 2014
Formaat: 21.0 (h) x 14.6 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 299 gram.

Uitgever: Uitgeverij Partizaan & Uitgeverij BOXPress

bewerkt door: Hack Fiona

beschrijving

Thrillers, reisverhalen, drama's, intriges en anekdotes. Genoeg om kennis te maken met het talent van alweer een ruime selectie auteurs die deel hebben genomen aan deel 2 van dit project.

Tijdens het lezen kan het zijn dat u getroffen wordt door de verteltrant van een auteur. Achterin de bundel kunt u de biografie vinden waar eerdere publicaties vermeld staan. Zo kunt u verder gaan met uw verzameling boeken van Zeeuwse bodem.

Over de auteur:
Fiona Hack (1972) heeft als hobby het schrijven van verhalen, gedichten en toneelstukken. Zolang de mens kan schrijven, schrijft hij, denkt ze. Er moeten dus nog meer mensen zijn, die net als zij, het leuk vinden om verhalen en gedichten te schrijven. In deze tweede verhalenbundel verzamelde ze opnieuw meer dan veertig auteurs die met het nodige schrijfplezier in hun pen klommen. Resultaat is een staalkaart van wat literair Zeeland te bieden heeft.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Fiona Hack (1972) heeft als hobby het schrijven van verhalen, gedichten en toneelstukken. Zolang de mens kan schrijven, schrijft hij, denkt ze. Er moeten dus nog meer
mensen zijn, die net als zij, het leuk vinden om verhalen en gedichten te schrijven. In deze tweede verhalenbundel verzamelde ze opnieuw meer dan veertig auteurs die met
het nodige schrijfplezier in hun pen klommen. Resultaat is een staalkaart van wat literair Zeeland te bieden heeft.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.