Grammaire innovactive

onverantwoord eenvoudig

Werbrouck

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Grammaire innovactive

paperback/ gebrocheerd: € 37.15: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462922877, September 2015
Formaat: 23.1 (h) x 15.2 (b) x 1.2 (d) cm. Gewicht: 256 gram.

Uitgever: Acco uitgeverij

beschrijving

Wil je je Frans opkrikken? Ben je er meer dan eens vol goede voornemens aan begonnen? En toch telkens opnieuw afgehaakt omwillen van de moeilijke grammaticaregels? Dan is Grammaire InnovaCtive. Onverantwoord eenvoudig voor jou bestemd!

Grammaire InnovaCtive is een methode waarmee je op een motiverende en efficiënte manier je basis van het Frans kan opfrissen. Frans wordt hierdoor echt eenvoudig en je zal het ook voorgoed onthouden! De auteurs hebben de traditionele schema's van de leerboeken durven doorbreken en bekijken Franse grammatica door de ogen van de student.

De online Sofia-component beperkt zich niet tot driloefeningen, maar loodst je door tien digitale modules waarin je ook de theorie op een actieve en beklijvende manier verwerkt. Grammaire InnovaCtive bevat zowel humoristische ezelsbruggetjes als audio- en videofragmenten. Zo speelt deze methode in op diverse leerstijlen. Bovendien houdt de opbouw rekening met niveauverschillen.

Grammaire InnovaCtive is een aanrader voor al wie hogere studies begint, een tijdje geen Frans meer had of gewoon Frans steeds moeilijk vond.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.