Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht

G.W. de Ruiter; Robert Westra

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht

paperback/ gebrocheerd: € 38.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462907942, 420 blz., September 2020
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 800 gram.

Uitgever: Boom Juridische uitgevers

serienaam/reeks: Recht in je opleiding

beschrijving

Dit helder opgebouwde boek behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht. Hierdoor is het zeer geschikt voor opleidingen waar deze rechtsgebieden aan de orde komen. Voor onderwijsinstellingen is een docentenhandleiding met aanvullend materiaal beschikbaar.

Het belang van verbintenissen- en ondernemingsrecht voor de (rechts) praktijk wordt stapsgewijs behandeld, verduidelijkt met eenvoudige, dagelijkse voorbeelden. De theorie wordt uitgelegd aan de hand van schema’s en voorbeelden. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting. In deze druk wordt aandacht besteed aan de nieuwe personenvennootschap. In ieder hoofdstuk kan de student uitgebreid oefenen met de vele kennisvragen, open vragen en meerkeuzevragen. Het
boek wordt afgesloten met een hoofdstuk met extra oefenvragen. De student heeft hierdoor de mogelijkheid om met deze tentamentrainingen te toetsen of hij op het gewenste (kennis)niveau zit. Op deze manier ontwikkelt de student de vaardigheid om de verworven juridische kennis toe te passen. Deze kennis- en toepassingsgerichte opzet van het boek sluit aan op het competentiegerichte onderwijs binnen het hbo.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mr. Wim de Ruiter en mr. Robert Westra zijn als hoofddocent verbonden aan de opleiding Bedrijfskunde van de Academie Organisatie en Ontwikkeling, voorheen de faculteit Economie en Management, van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.toelichtingDit helder opgebouwde boek behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.