Arbeidsrecht begrepen

H.C. Geugjes; E.B. Wits

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Arbeidsrecht begrepen

paperback/ gebrocheerd: € 41.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462907836, 443 blz., August 2020
Formaat: 24.1 (h) x 17.1 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 839 gram.

Uitgever: Boom Juridische uitgevers

serienaam/reeks: Recht begrepen

beschrijving

Arbeidsrecht begrepen behandelt het individuele arbeidsrecht voor studenten in het hoger onderwijs. De auteurs bespreken de wet en de rechtspraak met een voortdurend oog op de praktijk. Veel voorbeelden en schema’s ondersteunen de tekst en maken deze toegankelijk. Het boek behandelt alle theorie, maar is vooral praktisch bruikbaar.

In het boek wordt steeds geschakeld tussen de inhoud van de arbeidsovereenkomst, de wet en de cao. Ook vindt er een koppeling plaats tussen het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht. Deze rechtsgebieden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit maakt het boek ook geschikt voor juridische professionals die werkzaam zijn in de eerstelijnsrechtshulp of -informatie en -advies.

De auteurs hopen met dit boek niet alleen het arbeidsrecht goed over te brengen, maar ook hun enthousiasme voor dit boeiende en steeds maar wijzigende onderdeel van het recht.


Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingArbeidsrecht begrepen behandelt het individuele arbeidsrecht voor studenten in het hoger onderwijs. De auteurs bespreken de wet en de rechtspraak met een voortdurend oog op de praktijk. Veel voorbeelden en schema’s ondersteunen de tekst en maken deze toegankelijk. Het boek behandelt alle theorie, maar is vooral praktisch bruikbaar.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.