Nederlands recht begrepen

Matthijs de Blois

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Nederlands recht begrepen

paperback/ gebrocheerd: € 48.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462907584, 412 blz., August 2020
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 790 gram.

Uitgever: Boom Juridische uitgevers

serienaam/reeks: Recht begrepen

beschrijving

Nederlands recht begrepen maakt hbo-studenten op een praktische en toegankelijke manier vertrouwd met het recht. Het is de bedoeling dat de studenten, als ze het boek bestudeerd hebben, maatschappelijke verschijnselen juridisch kunnen duiden, de verschillende rechtsgebieden herkennen en de basisbegrippen van de verschillende rechtsgebieden kunnen toepassen.

Bij het schrijven van dit boek is veel aandacht besteed aan duidelijk taalgebruik en aan herkenbare voorbeelden. Het boek heeft een heldere hoofdstukstructuur, met een inleiding en een kernachtige samenvatting. Dat biedt de docenten desgewenst de mogelijkheid om tijdens de colleges veel aandacht te besteden aan eigen casuïstiek, die inspeelt op de latere beroepspraktijk van de studenten.

Doelgroep
Dit boek is zeer geschikt als inleiding in het recht voor studenten in het hoger onderwijs (HBO-rechten, SJD), alsmede voor geïnteresseerden die een algemeen, compleet overzicht willen verkrijgen van het Nederlands recht.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingNederlands recht begrepen maakt hbo-studenten op een praktische en toegankelijke manier vertrouwd met het recht.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.