De zorgverzekering

Jan Ekelmans

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De zorgverzekering

paperback/ gebrocheerd: € 45.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462907232, January 2020
Formaat: 23.8 (h) x 16.9 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 761 gram.

Uitgever: Boom Juridische uitgevers

beschrijving

De zorgverzekering en de Wet langdurige zorg een oerwoud van lastig te vinden regels en gebruiken? Een onderwerp dat iedereen aan het hart gaat, goed voor zo’n 80 miljard, maar zonder plattegrond of gebruiksaanwijzing? Niet in dit boek. Hier: een toegankelijke structuur gericht op onderwerpen die van praktisch belang zijn voor zorgverzekeraars, zorgaanbieders en verzekerden.

Focus op vier thema’s: de verschillende verzekeringen (de zorgverzekering, de verzekering onder de Wet langdurige zorg en de aanvullende verzekering), de rechtsverhouding tussen zorgaanbieder en zorgverzekeraar, de bescherming van privacy en de mogelijke doorbreking daarvan én het toezicht op naleving door zorgverzekeraars met controles en fraudeonderzoeken.

Een praktische aanpak met aandacht voor gezichtspunten voor te nemen beslissingen, praktijkvoorbeelden, toekomstige ontwikkelingen en bronnen voor verdieping en verdere toepassing. Een schat aan feitelijke en juridische informatie die niet eerder zo vergaard, geordend en toegankelijk gemaakt is.

Professionals zullen hun werk met dit boek in de hand nog beter, sneller én met meer plezier kunnen doen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.