Het Gerecht

een juridisch kookboek

Boom uitgevers Den Haag

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het Gerecht

gebonden: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462906990, geïllustreerd, 96 blz., February 2020 UITVERKOCHT!

Uitgever: Boom Juridische uitgevers

fotografie: Stefanie Koumiotis

illustrator: Ike van de Ven

trefwoorden: juridisch koken recepten culinair juristen

beschrijving

De juridische wereld en de culinaire wereld lijken op het eerste gezicht niet veel met elkaar te maken te hebben. Toch blijkt het helemaal niet zo gek om een link te leggen tussen juridische termen en culinaire recepten. En dan hebben we het niet alleen over advocaat.
Start de dag bijvoorbeeld met een paar heerlijke notarisappelpannenkoekjes. Denk voor de lunch eens aan een gezonde pleidooier. Voor het diner komen een heerlijke bisque van griffierkreeftjes en de Dublin Lawyer aan bod en de maaltijd kan worden afgesloten met een stukje appèltaart of een plakje niet te versmaden eistaart. Zelfs een aantal arresten met een culinair tintje heeft hier een plekje gekregen.
Het Gerecht bevat daarnaast recepten voor hapjes en drankjes om de perfecte juridische borrel mee te organiseren: denk aan een man-met-de-hamercocktail met als versnapering gevulde daders met spek of proeftijd, een goedgevulde schaal met tapas. De uitleg over enkele basistermen, zoals conservatoir beslag en zuivere splitsing, maken dit juridische kookboek compleet.

Het Gerecht is met 32 juridische recepten voor elk moment van de dag hét kookboek voor alle juristen, rechtenstudenten en andere thuiskoks die op welke manier dan ook wel eens te maken hebben met het rechtssysteem.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingHet Gerecht is met 32 juridische recepten voor elk moment van de dag een perfect cadeau voor alle juristen, rechtenstudenten en andere thuiskoks die op welke manier dan ook wel eens te maken hebben met het rechtssysteem.

De juridische wereld en de culinaire wereld lijken op het eerste gezicht niet veel met elkaar te maken te hebben. Toch blijkt het helemaal niet zo gek om een link te leggen tussen juridische termen en culinaire recepten.

Start de dag bijvoorbeeld met een paar heerlijke notarisappelpannenkoekjes. Denk voor de lunch eens aan een gezonde pleidooier. Kies voor het diner voor een heerlijke bisque van Griffierkreeftjes en sluit af met een plakje niet te versmaden Eistaart. Zelfs een aantal arresten met een culinair tintje hebben hier een plekje gekregen.

Het Gerecht bevat daarnaast recepten voor hapjes en drankjes, om de perfecte juridische borrel mee te organiseren. Denk aan een man-met-de-hamer cocktail met als versnapering gevulde daders met spek. De uitleg over enkele basistermen, zoals conservatoir beslag en zuivere splitsing, maken dit juridische kookboek compleet.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.