EU Law - Treaties and Legislation / Europees Recht - Verdragen en Wetgeving

a bilingual compilation / een tweetalige verzameling

René Repasi

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
EU Law - Treaties and Legislation / Europees Recht  ...

paperback/ gebrocheerd: € 32.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462906693, 946 blz., February 2020, Engels
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 3.0 (d) cm. Gewicht: 918 gram.

Uitgever: Eleven international publishing

serienaam/reeks: Boom Jurisprudentie en documentatie

trefwoorden: eu law europese verdragen jurdisch tweetalige bundel

beschrijving

De wet leren is een taal leren. Europees recht leren is meerdere talen tegelijk leren. Europees recht leren in een Nederlandstalig onderwijsprogramma met Engelstalige docenten en studieboeken is een uitdaging op zich: Europees recht wordt in het Engels bestudeerd en moet in het Nederlands worden toegepast.

Deze tweetalige verzameling bevat naast Europese verdragen ook de belangrijkste wetgeving en is daarom ideaal om deze uitdaging aan te gaan. Dit boek presenteert elk artikel in beide talen, naast elkaar. Op die manier kan de Engelstalige terminologie gemakkelijk in het Nederlands worden gevonden door de hoofdbron te gebruiken: de juridische tekst zelf. Andersom kan het boek worden gebruikt wanneer Europese regelgeving wordt toegepast in een Nederlandstalige omgeving.

Omdat deze tweetalige compilatie de eerste verzamelbundel in Nederland is die meer omvat dan alleen de Europese verdragen, is het eigenlijk twee boeken in één. Dat maakt deze bundel het ideale hulpmateriaal, voor zowel de opleiding als de praktijk in Nederland.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Dr. René Repasi is universitair hoofddocent Europees recht aan de Erasmus School of Law. Hij is gepromoveerd aan de Universiteit van Heidelberg en heeft gestudeerd in Duitsland (Heidelberg) en Frankrijk (Montpellier). Eerder was hij onderzoeksassistent aan de Universiteit van Heidelberg en adviseerde hij het Europees Parlement en de Europese Commissie bij projecten voor economische regule - ring. Hij publiceert en doceert over verschillende onderwerpen van Europees recht, met name over fundamentele vrijheden en de euro, in verschillende Europese talen.toelichtingEerste tweetalige verzamelbundel in Nederland die meer omvat dan alleen de Europese verdragen. Het ideale hulpmateriaal, voor zowel de opleiding als de praktijk in Nederland.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.