Arbeidsrecht in modellen

Het arbeidsrecht uitgelegd en praktisch toegepast in overeenkomsten, brieven en modellen

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Arbeidsrecht in modellen

gebonden: € 156.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462906648, March 2020
Formaat: 24.8 (h) x 18.5 (b) x 6.5 (d) cm. Gewicht: 2061 gram.

Uitgever: Boom Juridische uitgevers

redactie: Pieter van den Brink; Ruben Houweling; Menno van Koppen; Pascal Kruit

beschrijving

Het arbeidsrecht is volop in beweging. De wetgever corrigeert eerdere onvolkomenheden, de minister schrijft brieven ter toelichting en de Hoge Raad biedt hier en daar de helpende hand. Daarnaast wordt op de achtergrond hard nagedacht over een grondige herziening van de wijze waarop samenwerking zou moeten worden genormeerd.

Ofwel, is het in deze arbeidsrechtelijke chaos de hoogste tijd om de boel weer eens keurig en actueel te modelleren. In handen hebt u de derde druk van het modellenboek dat inmiddels alom door arbeidsrechtbeoefenaars wordt gebruikt. Ditmaal niet alleen volledig op de laatste jurisprudentie aangepast, maar tevens met verwerking van alle relevante aspecten die invoering van de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) en de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) per 1 januari 2020 met zich hebben gebracht.

Welkom honderdduizenden ‘voormalig’ ambtenaren die met dit boek ook hun ‘nieuwe’ rechtspositie verantwoord in model kunnen gaan brengen. Hiermee hebt u alle voorkomende modellen voor het arbeidsrecht in handen. Van de meest uiteenlopende samenwerkingsvormen, tot vele arbeidsrechtelijk relevante brieven via gestandaardiseerde processtukken, tot uitleg van elementen uit de WAB weer terug naar informatie over de transitie van ambtenaren en naar het civiele recht.
Net als in de vorige druk zijn ook nu weer alle modellen voorzien van uitleg, tips, stroomschema’s en dwarsverbanden. Wederom met digitale ondersteuning welke constant wordt geactualiseerd (zie www.arbeidsrechtinmodellen.nl) Naast de WAB en Wnra is ook nu weer aandacht besteed aan de privacywetgeving die haar invloed ook in het arbeidsrecht steeds sterker doet gelden.

Concluderend bent u dan ook met deze derde druk weer compleet en volledig actueel voorzien van alle kroonjuwelen in het arbeidsrecht. Het auteursteam, dat met Menno van Koppen voorop wederom met heel veel plezier aan dit opus magnum van het arbeidsrecht heeft gewerkt, wenst u heel veel lees- en bovenal gebruikplezier.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.