Casuïstiek jaarrekeninglezen

Peter de Geus

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Casuïstiek jaarrekeninglezen

paperback/ gebrocheerd: € 43.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462906488, 468 blz., August 2019
Formaat: 24.0 (h) x 17.1 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 899 gram.

Uitgever: Boom Juridische uitgevers

serienaam/reeks: Boom Juridische studieboeken

trefwoorden: recht jaarrekeninglezen

beschrijving

‘De jaarrekening is niet door een accountant gecontroleerd en kan daarom niet worden gebruikt bij de beoordeling van de alimentatieplicht.’ ‘Nu we de bezittingen hebben verdeeld, moeten we natuurlijk ook de reserves gaan verdelen.’ ‘Voorzieningen zijn potjes met geld om in de toekomst onverwachte zaken mee te betalen.’
Voormelde uitspraken zijn door advocaten gedaan tijdens rechtszittingen. Dat het vak jaarrekeninglezen noodzakelijk verplicht in de beroepsopleiding gedoceerd wordt, moge duidelijk zijn. Door het alleen bestuderen van de wet (titel 9, Boek 2 BW) is het lastig om jaarrekeninglezen onder de knie te krijgen.

Met het maken van de vele opdrachten in dit boek wordt het makkelijker om de stof te beheersen en in de praktijk toe te passen.

Deze uitgave bestaat uit twee delen:
- Theorievragen en gesloten vragen
- Opdrachten

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Mr. drs. P.R. de Geus, juridisch/financieel adviseur (oudadvocaat) te Amsterdam, rechterplaatsvervanger te Rotterdam & Dordrecht, Haarlem & Alkmaar en Amsterdam, DGA tandarts- & orthodontiepraktijk te Amsterdam, docent (fiscale) bedrijfseconomie en rechtseconomie aan de juridische faculteit van de Vrije Universiteit te Amsterdam, docent belastingrecht in economisch perspectief aan de Universiteit van Amsterdam. Docent van diverse bedrijfseconomische en fiscale kantoor-, bedrijfs- en postacademisch onderwijscursussen, waar onder beroepsopleiding advocaten door CPO Nijmegen, Law Firm School en de Brauwerij.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.