Who is accountable

Sales, marketing en communicatie op één lijn

Werner van Beusekom; Franck Kuppers

 
 
paperback/ gebrocheerd: € 34.50: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789462763036, geïllustreerd, January 2018
Formaat: 24.2 (h) x 16.8 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 676 gram.

Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam

beschrijving

Of je nu in de sales, marketing of communicatie werkt (of gaat werken), dit boek helpt je succesvoller te zijn in je (toekomstige) vak. Je leest hoe organisaties baat hebben van het op één lijn brengen van sales, marketing en communicatie. Je leest ook hoe het delen van kennis, transparante communicatie en het meten en analyseren van data werkprocessen verbeteren.

Sales, marketing en communicatie op één lijn
In de bestaande literatuur is nauwelijks beschreven hoe je sales, marketing en communicatie op één lijn brengt. De auteurs hebben met de SAMACO-journey en het SAMACO-model deze leemte gevuld. SAMACO staat voor: sales, marketing en communicatie. De journey laat zien hoe je in enkele stappen komt tot optimale samenwerking en accountability tussen de disciplines. Het model is toepasbaar op elk type organisatie.

www.whoisaccountable.nl
Dit boek is een echt doeboek. De theorie wordt continu toegepast op de praktijk van nu met voorbeelden, cases en interviews met professionals die werken voor diverse gerenommeerde (A-)merken. Op www.whoisaccountable.nl zijn talloze templates online beschikbaar, zodat je zelf met de opgedane kennis aan de slag kan.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: