Perspectieven op veranderen

Jaap Boonstra; Kilian Bennebroek Gravenhorst; Léon de Caluwé; Rob van Es; Deanne den Hartog; Hans Vermaak; Henk Volberda; André Wierdsma

gebonden: € 25.90: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789462762503, geïllustreerd, 292 blz., April 2018
Formaat: 25.0 (h) x 17.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 758 gram.

Uitgever: Vakmedianet Management B.V.

beschrijving

'Er is geen beste manier van veranderen'

Iedereen die werkt, krijgt te maken met verandering. Omgaan met veranderingen heeft daarom veel belangstelling van professionals, leidinggevenden en managers. Toch behalen veel veranderingen in organisaties niet het gewenste resultaat. Dit boek ondersteunt u met praktische inzichten over het veranderen van uw organisatie. Het helpt u met het kiezen van een doordachte veranderaanpak zodat u flexibel kunt inspelen op omgevingseisen en daarmee uw organisatie kwalificeert voor de toekomst.

In 'Perspectieven op veranderen' hebben acht smaakmakers in organisatieverandering hun inzichten gebundeld. Dit levert een rijk beeld op van dynamiek in organisaties en hoe je een aanlokkelijke koers uitzet in een dynamische omgeving. Een scala van veranderstrategieën en interventies komt aan bod. Omgaan met weerstand en creëren van draagvlak worden evenwichtig belicht. Er worden handvatten aangereikt hoe u samen met anderen succesvol kunt veranderen.

'Perspectieven op veranderen'staat onder redactie van Jaap Boonstra, hoogleraar leiderschap en organisatieverandering bij Esade Business School in Barcelona en Vienna University for Business and Economics in Wenen.

'Mensen willen best veranderen, maar niet veranderd worden.'

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: