Iedereen verandert

nu wij nog

Hans Vermaak

 
 
paperback/ gebrocheerd: € 25.90: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789462762169, geïllustreerd, October 2017
Formaat: 22.0 (h) x 15.9 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 525 gram.

Uitgever: Vakmedianet Management B.V.

redactie: Harry Haakman

beschrijving

Een gids voor veranderaars

We veroorzaken dagelijks verandering. En we ondergaan het ook dagelijks. Iedereen verandert dus - zij het niet altijd succesvol. Dit boek laat zien hoe je in je directe omgeving het verschil maakt, hoe je de rest van de organisatie in een verandering meeneemt en hoe je zelf stevig genoeg in je schoenen staat om beide met succes te doen.

Het maakt daarbij niet uit of je werkt in de zorg of de dienstverlening, op de werkvloer of in bestuurskamers. Het boek is voor iedereen die verandering vrijwillig oppakt, voor wie het op zijn bord heeft gekregen of voor wie het als zijn vak ziet.

Het boek is niet simpel, want veranderen is niet simpel: je hebt er bagage bij nodig. Maar het is wel rechttoe rechtaan geschreven. Het vat een wereld van inzichten over veranderen, organiseren en leiderschap samen in korte teksten en voorbeelden, gebaseerd op dertig jaar ervaring en onderzoek.

Alles wat je echt over verandering zou moeten of willen weten - en nu niet meer hoeft te vragen.

Hans Vermaak is zelfstandig adviseur, docent en onderzoeker.
Hij is associate partner bij Twynstra Gudde en bij Sioo. Hij is ook bekend als auteur van 'Plezier beleven aan taaie vraagstukken' en coauteur van het succesvolle handboek 'Leren Veranderen'.

www.iedereenverandert.nl

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: