IK2 De beste versie van jezelf

Margriet Sitskoorn

paperback/ gebrocheerd: € 22.75: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789462760356, geïllustreerd, 300 blz., November 2014
Formaat: 23.0 (h) x 17.1 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 516 gram.

Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam

illustrator: Annemarie Adriaans

redactie: Nienke van Oeveren

beschrijving

'IK2 - De beste versie van jezelf' laat op een inspirerende manier zien hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen. De inhoud is geheel geijkt op de huidige prikkel- en stressvolle wereld, waarin je nieuwe vaardigheden en eigenschappen moet ontwikkelen om je doelen te bereiken.
Reis met Margriet Sitskoorn door dit rijke boek vol inzichten, testen, oefeningen en methodieken. Ontwikkel gaandeweg je hersenen en je vaardigheden en wees succesvoller en gelukkiger. Persoonlijk, in je werk en maatschappelijk.

'Ga aan de slag met IK2 en ontdek de mogelijkheden van je hersenen. Gebruik ze. Ontwikkel je. Draag bij.'

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan Tilburg University. Ze is een veelgevraagd spreekster en adviseur. Ze schreef de bestsellers 'Het maakbare brein', 'Passies van het brein' en 'Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij'.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Tilburg University. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag en spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving, invloed op de hersenen uitoefenen en hoe men op deze manier de emoties, vaardigheden en het gedrag van gezonde mensen en patiënten kan beïnvloeden. Zij is director van het Topperformance Lab Tilburg University en lid van de raad van kennis van de topsport community.

Sitskoorn is een veelgevraagd spreekster en adviseur. Naast haar wetenschappelijke werk schrijft zij columns voor verschillende bladen, is zij een graag geziene gast bij tv programma’s zoals de IQ quiz. Eerder verschenen van haar hand de bestsellers 'Het maakbare brein', 'Passies van het brein' en 'Ik wil iets van jou, jij wilt iets van mij'.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: