Laat los

Ruimte voor alles wat je denkt en voelt

Gijs Jansen

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Laat los

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789462722415, geïllustreerd, 148 blz., March 2020
Formaat: 21.1 (h) x 14.0 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 228 gram.

Uitgever: Uitgeverij Thema

beschrijving


Vrijwel alles in het leven heeft een keerzijde. Tegenstrijdigheden als mooi-lelijk, dik-dun, samen-alleen, denken-doen of verstand-gevoel horen gewoon bij elkaar. Het ene bestaat bij de gratie van het andere, ze kunnen niet zonder elkaar. Het leven is prachtig, maar ook negatieve gedachten, angsten, onzekerheden en twijfels maken er deel van uit. Niet alles is rozengeur en maneschijn.

Ja, nogal wiedes, denk je misschien. Maar hoe komt het dan dat toch zoveel mensen blijven worstelen met thema's als onafhankelijkheid-verbondenheid, angst-lef, mooi-lelijk, jong-oud, dik-dun, et cetera?

Tegenstrijdigheden in everwicht brengen
Auteur Gijs Jansen vindt dat we op moeten houden met onszelf voor de gek te houden en dat het de hoogste tijd is om te beginnen met leven. In 'Laat los' geeft hij je een aantal praktische handvatten om een balans te creëren tussen je innerlijke tegenstrijdigheden. De truc is synergie te creëren tussen de dingen die je wilt en de dingen waar je bang voor bent. Accepteren dat ook negatieve gedachten en gevoelens bij jou horen en dat deze je leven verrijken. Want zonder lelijk geen mooi, zonder oud geen jong en zonder angst geen lef.

Een boek voor piekeraars en dromers, voor mensen die heel veel willen maar vaak blijven hangen in gedachten. Dit boek helpt je om uit je hoofd, en in het leven te stappen.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.