Het grote Inspiratie Doeboek

Gerdy Geersing

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462721425, geïllustreerd, May 2018
Formaat: 29.7 (h) x 21.3 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 504 gram.

Uitgever: Uitgeverij Thema

beschrijving

Doe meer met je talenten

Wat inspireert jou? Hoe zet je jouw talenten in in je werk en je leven en hoe breng je jouw passies echt in de praktijk? Het Grote Inspiratie Doeboek helpt je op weg. Schrijfster Gerdy Geersing brengt nu een geheel vernieuwde en geactualiseerde versie van haar succesvolle boek en methode om meer te doen met je talenten.

Het Grote Inspiratie Doeboek is methodisch, maar ook luchtig en positief. Het combineert inspirerende opdrachten met verdiepingsvragen en online tests. En dat in een prachtige beeldrijke uitvoering waarbij iedere pagina je weer nieuwe inspiratie biedt. Deze vernieuwende vorm - een mix van methodes uit de Positieve Psychologie, vorm en lifestyle - prikkelt je om met je eigen ontwikkeling bezig te zijn. Je maakt aan het eind een actieplan om je talenten meer in te zetten en zo je werkgeluk te vergroten.

Je vindt in het boek ook 'passieportretten': interviews met heel verschillende mensen die vertellen over hun inspiratie en passies en hun ervaringen in werk en leven. Wat ze allemaal gemeen hebben? Kies voor je talenten, daar word je écht blij van!

Het Grote Inspiratie Doeboek is met name bedoeld voor P&O- en HR-adviseurs of coaches en loopbaanadviseurs die aan de slag willen gaan met talentontwikkeling. Dit boek is daarbij perfect in te zetten als instrument.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.