De tovenaar van half negen

Stefaan Desmet

paperback/ gebrocheerd: € 16.95
ISBN: 9789462663312, 186 blz., October 2018
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 347 gram.

Uitgever: Schrijverspunt

beschrijving

Wat als wraak en weerwraak de liefde uitdagen?

In het dorp van Hans Goeminne plant men een boom als er een kind geboren wordt. Maar niet voor elk kind!

Al tijdens zijn jeugd op het Vlaamse platteland ontdekt Hans dat de dingen zelden zijn wat ze lijken. Als Hans op zijn zeventiende verliefd wordt op Fee komt de relatie met zijn vader onder druk te staan. Zal hij eindelijk vernemen wat er zijn grootvader precies is overkomen tijdens de Tweede Wereldoorlog?

‘De tovenaar van half negen’ is een verhaal over de loyale liefde van een zoon voor zijn vader en over het onvermogen om te vergeten.

Stefaan Desmet (Brakel, 1961) studeerde in Gent diplomatieke wetenschappen en pers- en communicatiewetenschappen. Hij is financieel beheerder van de provincie Oost-Vlaanderen. Een aantal van zijn kortverhalen verscheen in diverse literaire tijdschriften. Zijn verhalenbundel ‘Reigers en andere verhalen’ werd destijds uitgegeven door het Davidsfonds/De Clauwaert. De voorbije jaren publiceerde hij voornamelijk over de beheers- en beleidscyclus en het financieel beheer van de Vlaamse gemeenten, OCMW’s en provincies.

Guy Didelez over ‘Reigers en andere verhalen’: ‘Desmet weet emoties op te wekken, als lezer ga je echt meeleven met zijn personages, met hun verdriet of met hun geluk. Ook stilistisch een sterke bundel.’ © NBD Biblion

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: