Achtervolgd

Winnie Van Oorschot

 
 
paperback/ gebrocheerd: € 18.95
ISBN: 9789462663039, 272 blz., April 2018
Formaat: 23.5 (h) x 15.5 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 466 gram.

Uitgever: Schrijverspunt

beschrijving

Als rechercheur Elianne van Dijck iemand neerschiet tijdens een hevige vechtpartij in Middelburg en er daarna bij haar flat vuurwerk voor de deur wordt gegooid, besluit ze naar de boerderij van haar oma te vluchten.
Wat niemand weet, is dat ze regelmatig nachtelijke paniekaanvallen krijgt, veroorzaakt door een traumatische ervaring in haar jeugd. Haar oma weet wat er met Elianne is gebeurd. Maar die zwijgt. Nu oma steeds meer dementeert is er haast bij om de waarheid alsnog boven tafel te krijgen. Intussen moet Elianne ook bewijzen dat ze terecht haar wapen heeft gebruikt.
De dreiging komt van vrienden van het neergeschoten slachtoffer maar het grootste gevaar komt van diegene die niet wil dat Elianne onderzoek doet naar de onbekende dader uit haar jeugd. Tijdens dat onderzoek ontdekt Elianne een verborgen familiegeschiedenis. Gebeurtenissen uit haar leven en die van haar oma tijdens de Tweede Wereldoorlog blijken onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Daar waar Elianne zich veilig voelt, schuilt het grootste gevaar.

Achtervolgd is de tweede literaire thriller van Winnie van Oorschot. Zij woont in Weert-Swartbroek. Publicaties: regionale geschiedenisboeken, korte verhalen gepubliceerd in verhalenbundels, twee handenarbeidboeken, thriller Verborgen Spoor.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: