The Rolling Stones compleet

het verhaal van de 365 songs

Philippe Margotin; Jean-Michel Guesdon

 
 

gebonden: € 59.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462582019, geïllustreerd, 752 blz., October 2017
Formaat: 27.7 (h) x 22.3 (b) x 6.4 (d) cm. Gewicht: 2892 gram.

Uitgever: Uitgeverij WBOOKS

beschrijving

50 jaar, 365 songs. The Rolling Stones Compleet vertelt over het verloop van een halve eeuw het hele verhaal van "'s Werelds Grootste Rock & Roll Band". Van de eerste plaat, met de eenvoudige titel The Rolling Stones, tot aan het back-to-roots bluescoveralbum Blue & Lonesome, onderweg stoppend bij de eigenzinnige, historische platen die de Stones een onmisbaar onderdeel van de muziekgeschiedenis hebben gemaakt: Beggars Banquet, Sticky Fingers, Exile On Main St. en Goats Head Soup.

The Rolling Stones Compleet vertelt verhalen van insiders, noemt weinig bekende details achter het ontstaan van de nummers en vult dit aan met heldere overzichten van het productieproces en de technische aspecten. Ook komen de Stones zelf aan het woord. Het boek beschikt daarbij over meer dan 600 foto's in kleur en zwart-wit, zowel officiële en iconische promotie- en actiefoto's door professionele rockfotografen, als intiemere portretten door amateurs.

Al met al is dit een nooit eerder gepubliceerde collectie, een chronologisch gearrangeerde reis langs de individuele nummers die rotsvast in de rockgeschiedenis gebeiteld staan. Een boek waar iedere Stonesfan zich uren mee zal kunnen vermaken.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Philippe Margotin en Jean-Michel Guesdon zijn de auteurs van de bestsellers The Beatles Compleet (2015) en Bob Dylan Compleet (2016). Libary Journal over laatst genoemde uitgave:'A Dylan fan could live inside this book for weeks'
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.