Eat it all

Uitgekiend koken zonder verspilling

Licia Cagnoni

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Eat it all

gebonden: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462502529, geïllustreerd, 192 blz., September 2020
Formaat: 24.9 (h) x 19.4 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 825 gram.

Uitgever: Forte

beschrijving

Zero-waste koken: 90 overheerlijke recepten om verspilling tegen te gaan


In Eat it all laat Licia Cagnoni zien dat het mogelijk is heerlijk te koken terwijl je verspilling tegengaat en afval binnen de perken houdt. Zie schillen, stronken, loof en korstjes niet langer als ‘waste’, maar leer creatief omgaan met écht alle onderdelen van je ingrediënten. Wat je normaal weggooit, is namelijk meestal gewoon eetbaar en zit ook nog eens vol met voedingsstoffen die goed voor je zijn.


De ruim 90 recepten en de tips in dit boek maken duurzaam koken makkelijker en smakelijker dan ooit. Ook leer je hoe je bewuster boodschappen kunt doen en voedsel op de juiste manier kunt bewaren. Je helpt er het milieu, je gezondheid én je portemonnee mee. Ben je er klaar voor?


Licia Cagnoni is al meer dan 25 jaar chef-kok en heeft veel ervaring in de wereld van de haute-cuisine. Ze werkte mee aan verschillende kookboeken en publicaties. Nu geeft ze, behalve haar activiteiten als food-styliste, kookcursussen en verzorgt ze catering voor evenementen. Met haar creatieve en elegante stijl zorgt ze altijd voor unieke en vernieuwende smaken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.