Smakelijk kamperen

Eenvoudige gerechten voor op de camping

Petra Knoth

 
 
paperback/ gebrocheerd: € 15.50
ISBN: 9789462502017, geïllustreerd, 160 blz., June 2018
Formaat: 20.9 (h) x 17.2 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 428 gram.

Uitgever: Forte culinair

beschrijving

Hét camping kookboek van deze zomer!
Meer dan 55 recepten; variatie en inspiratie voor koken op de camping

Kamperen én lekker koken. Het klinkt als water en vuur, want hoe doe je dat met beperkte ruimte, weinig keukenspullen en ingrediënten? Toegegeven: het ís een uitdaging, maar... het kán. Echt. Voor dit campingkookboek verzamelde Petra Knoth de lekkerste, makkelijkste en meest verrassende recepten. Vakantie betekent voor haar namelijk: ontspannen, maximaal genieten en niet te moeilijk doen, maar zeker ook lekker en gevarieerd eten!

Recepten:
Wat dacht je bijvoorbeeld van een hartige pannenkoek met spinazie, een eitje met zoete aardappel en spek, Panpizza met zelfgemaakte tomatensaus, een couscoussalade met amandelen of een overheerlijke campingcurry? Alles vlot te bereiden op één of twee pitjes.

Met vermakelijke kampeerverhalen van BN'ers:
Vier je vakantie in een camper, vouwwagen, safari lodge tent of caravan? In dit receptenboek vind je een smakelijke oplossing voor elke situatie of culinaire wens. Voor de minder ervaren kampeerder is een lijstje toegevoegd met onmisbare spullen die het kokkerellen in de campingkeuken een stuk makkelijker maken. En staat je potje vrolijk te pruttelen, plof dan in je klapstoel en geniet van de kampeerervaringen én lekkerste gerechten van Katja Schuurman, weerman Peter Kuipers Munneke en vele anderen.

Petra Knoth:
Petra groeide op tussen de vouwwagens en de caravans, omdat haar ouders op een camping werkten. Tegenwoordig trekt ze er met haar vriend Sjoerd en hun drie kindjes zoveel mogelijk op uit. In hun zelf opgeknapte camper maakt ze graag simpele en lekkere gerechten voor haar gezin én voor iedereen die aan wil schuiven.
Petra was Channel Director bij TLC in de Benelux en is nu freelance media strateeg. Dit boek komt voort uit haar passie voor koken en kamperen.
Je kunt haar volgen op de facebookpagina Smakelijk kamperen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Petra Knoth groeide op tussen de vouwwagens en de caravans, omdat haar ouders op een camping werkten. Tegenwoordig trekt ze er met haar vriend Sjoerd en hun drie kinderen zoveel mogelijk op uit. In hun zelf opgeknapte camper maakt ze graag simpele en lekkere gerechten voor haar gezin én voor iedereen die aan wil schuiven.

Petra was Channel Director bij TLC in de Benelux en is nu freelance mediastrateeg. Dit boek komt voort uit haar passie voor koken en kamperen. Je kunt Petra volgen op de website smakelijkkamperen en de gelijknamige facebookpagina.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: