Choco, noga & fudge

Sara Aasum Hultberg

gebonden: € 15.50
ISBN: 9789462501454, geïllustreerd, 110 blz., September 2016
Formaat: 23.2 (h) x 20.1 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 527 gram.

Uitgever: Forte culinair

vertaald door: Karin van der Tuin

beschrijving

In dit boek onthult Sara Aasum Hultberg alle geheimen van de patissier, zodat je thuis de perfecte zelfgemaakte noga, karamel, fudge, toffee en chocoladebrokken kunt serveren.

Maak je eigen toffee en karamel in plaats van snoep uit de winkel. Neem als verjaardagscadeautje heerlijke Franse noga mee en presenteer chocoladetruffels met gekaramelliseerde noten bij de koffie. Maak je ijs helemaal af met witte chocoladebrokken met rood fruit & citroen en zelfgemaakte karamelsaus. Of maak klassieke toffee in een modern jasje. Dit boek bevat recepten voor zowel klassieke als moderne traktaties die gemaakt zijn van boter, suiker, slagroom, chocolade, noten en vruchten - allemaal puur natuur!

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: