Meer brood uit eigen oven

Levine van Doorne

 
 
gebonden: € 24.99: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789462501188, geïllustreerd, 192 blz., November 2016 UITVERKOCHT!

Uitgever: Forte culinair

redactie: Mariëlle van der Goen

beschrijving

Dat er niets lekkerder is dat de geur van versgebakken brood in je huis weten inmiddels heel wat thuisbakkers. In haar nieuwe boek blijft Levine van Doorne haar filosofie trouw: een duidelijke werkwijze en een heldere receptuur. Dus ook in dit boek geen gedoe met kopjes, thee- en eetlepels, maar ingrediënten die in grammen worden aangegeven zodat je ook makkelijk meer of minder kunt maken, recepten kunt uitrekenen en controleren en je eigen recepten kunt maken. Verder werkt Levine uitsluitend met eerlijke en goed verkrijgbare ingrediënten.
Wil je een gistbrood, brood met voordeeg of een desembrood? Aan jou de keuze.

In dit boek vind je ook recepten voor broden van over de grens zoals simit, ciabatta, fougasse en focaccia. Ten slotte is er een hoofdstuk voor de lekkere trek met zoet en hartig brood.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: