Copy pastry

Patisserie om te combineren

Jurgen Koens

 
 

gebonden: € 32.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462500310, geïllustreerd, 240 blz., November 2019
Formaat: 25.7 (h) x 20.7 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 1114 gram.

Uitgever: Forte culinair

beschrijving

Copy Pastry is een uniek boek van 'sweet designer' Jurgen Koens.
Het staat boordevol desserts met verschillende texturen en smaakbelevingen, spannende ijsgerechten, bite-size friandises, verrassende chocoladecreaties zoals mandarijn-kardemom en rabarber-paprika, heerlijke taarten en natuurlijk ook hartige en zoete viennoiserie. De recepten in Jurgens boek zijn stuk voor stuk stoer, eigenzinnig, oogstrelend en bijzonder lekker. Een must-have dus voor elke thuisbakker en patissier!

Jurgen ontwikkelde een unieke methode om bereidingen en technieken in verschillende vormen, smaken en toepassingen terug te laten komen in zijn patisserie. Waar de ene techniek zorgt voor een krokante toets in een taart is het in het andere recept de basis voor een verbluffende friandise. Beheers je bijvoorbeeld het maken van zijn crémeux, dan kun je er eindeloos mee variëren. Of neem de brownie: de ene keer is het een taartbodem, in een andere creatie wordt het verwerkt tot een crumble.

Jurgen is chef-patissier, food designer, productontwikkelaar en kok. Hij kookte en bakte bij diverse gerenommeerde restaurants en was o.a.chef-patissier bij Manoir Inter Scaldes. Tegenwoordig runt hij de Pastry Club in Eindhoven en ontwikkelt daar patisserieproducten. Het is Jurgens droom om iedereen patisserie te laten ontdekken.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.