FondsenBoek 2020

WalburgPers

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
FondsenBoek 2020

paperback/ gebrocheerd: € 54.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462494534, 576 blz., November 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Walburg Pers B.V., Uitgeverij

beschrijving

FONDSENBOEK 2020

Scherpere munitie voor fondsenzoekers
Steeds meer maatschappelijke ondernemers en organisaties maar ook particulieren zijn op zoek naar private bijdragen voor de realisering van hun idealen. Voor deze fondsenzoekers is het FondsenBoek al jaren dé complete en betrouwbare gids en vraagbaak. Het nieuwste overzicht van Nederlandse vermogensfondsen biedt u betrouwbare en actuele informatie over 1.443 instellingen en dat betekent een nóg bredere zoekbasis voor fondsenwervers.

Behalve in de breedte biedt het FondsenBoek ook in de diepte gegevens die een grotere kans geven op een juiste match van fondsengevers en -zoekers. De publicatieplicht maakt dat vermogensfondsen meer informatie, waaronder missie en financiële informatie, openbaar maken. Dat heeft een positieve invloed op het hele proces van aanvraag en toekenning voor alle partijen. Meer relevante informatie, betekent een hogere kans op relevante aanvragen en toekenning en juist een vermindering van de voor iedereen frustrerende, administratieve druk.

Zoekt en gij zult vinden...
Voor fondsenwervers die met scherp willen schieten voor hun aanvragen biedt FondsenBoek echt alle mogelijke munitie. FondsenBoek maakt het zoeken voor fondsenwervers heel gemakkelijk. Naast vertrouwde gegevensvelden als adres, doelstelling, budget, beperkingen en aanvraagprocedure zijn ook de gegevens over de aanwezigheid en beschikbaarheid van een jaarverslag en/of beleidsplan terug te vinden. Behalve een alfabetisch register, zijn er een rubrieksindelingen-, trefwoordenregister en een geografisch register opgenomen.


WWW.FONDSENWEB.NL

FondsenBoek is vanaf nu ook online!
Voor wie op zoek is naar financiële ondersteuning voor een speciaal project is de website www.fondsenweb.nl een onmisbaar hulpmiddel. FondsenWeb biedt het meest complete en betrouwbare overzicht van 1.443 Nederlandse vermogensfondsen met een maatschappelijk, cultureel en liefdadig doel. De gegevens zijn afkomstig van de fondsen zelf, betrouwbaarder kan niet!

Kijk voor meer informatie en abonnementsvormen op www.fondsenweb.nl

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.