FondsenBoek 2020

Hét meest complete overzicht van Nederlandse vermogensfondsen

WalburgPers

 
 
paperback/ gebrocheerd: € 54.99: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789462494534, 576 blz., November 2019

Uitgever: Walburg Pers B.V., Uitgeverij

beschrijving

De nieuwe edities van FondsenBoek 2020 en FondsenDigitaal 2020 zijn grondig herzien en alle informatie is up-to-date. U bent verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie. Het bevat een overzicht van 1.423 fondsen. De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische sector, verplicht Nederlandse vermogensfondsen meer gegevens, waaronder beleidsplannen en financiële informatie, openbaar te maken.

De nieuwe edities van FondsenBoek en FondsenDigitaal spelen in op deze ontwikkeling. Gegevens die voor u het verschil kunnen maken om uw fondsen- werving tot een succes te maken. Eerder genoemde transparantiedoelstelling beoogt fondsen te stimuleren hun gegevens adequater in te vullen.

Voor wie liever over de digitale editie beschikt is er de FondsenDigitaal. Net als het FondsenBoek biedt deze een geheel geactualiseerd overzicht van meer dan 1.400 vermogensfondsen. Zoeken is eenvoudig met de verschillende zoeksleutels: op trefwoord, plaats of rubriek. Trefwoordenlijsten met suggesties voor enkel- of meervoudige zoekopdrachten helpen u op weg. Door de nieuwe snelle zoekmachine vindt u snel de informatie die u zoekt. Per fonds zijn alle relevante gegevens overzichtelijk gerangschikt: adres, contactpersoon, doelstelling, budget, beperkingen, procedures etc. U kunt de gegevens per fonds bekijken, printen en mailen.

FondsenDigitaal 2020 heeft een handige schermindeling en u kunt het programma op uw computer installeren. Zowel voor Mac- als voor Windows-gebruikers. FondsenDigitaal 2020 is als USB-stick beschikbaar. Klanten die FondsenDigitaal 2020
hebben aangeschaft en zich bij de uitgeverij hebben geregistreerd, krijgen per mail hun inloggegevens toegezonden.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: