Basiscursus Word 2016

Saskia Jacobsen; Jolanda Toet

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Basiscursus Word 2016

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462451667, 224 blz., October 2015
Formaat: 24.0 (h) x 17.0 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 388 gram.

Uitgever: Academic service

beschrijving

Word 2016 is het jongste tekstverwerkingsprogramma van Microsoft waarmee u teksten kunt maken voor uiteenlopende doeleinden. Van brieven tot rapporten en van werkstukken tot nieuwsbrieven. Word 2016 kan gebruikt worden op pc's met een muis, pc's met een touch screen en tabletcomputers.
De Basiscursus behandelt uitgebreid de tekstverwerkingsprincipes en geeft daarnaast veel praktische tips voor beginners en gevorderden over lastige onderwerpen.

U leert in deze Basiscursus:
* de basisvaardigheden van tekstverwerken;
* de opmaakmogelijkheden en stijlen kennen om een document eenduidig op te maken;
* allerlei tips en tricks om efficiënt en prettig met Word te werken;
* aan de hand van een voorbeelddocument extra technieken zoals het maken van een inhoudsopgave, verschillende kop- en voetteksten gebruiken, voetnoten aanbrengen, Excel-tabellen en gewone tabellen opnemen en afbeeldingen invoegen.

De Basiscursus is opgezet als zelfstudieboek: de theorie wordt stapsgewijs uitgelegd en er staan veel oefeningen in om de stof eigen te maken. Door de logische opzet, diepgang en een goede trefwoordenlijst is het boek ook zeer bruikbaar als naslagwerk. In dit boek wordt niet alleen uitgelegd wat u moet doen, maar ook waarom dat zo moet. Aan het eind van elk hoofdstuk oefent u de nieuwe vaardigheden van dat hoofdstuk in een praktopdracht. Zo leert u de verschillende tekstverweringstechnieken in samenhang gebruiken in een brief, inschrijfformulier, flyer en werkstuk.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.