Leven zonder Serena

Veronique Marien

 
 
gebonden: € 12.95
ISBN: 9789462420489, April 2016
Formaat: 22.3 (h) x 14.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 281 gram.

Uitgever: Uitgeverij Kramat

serienaam/reeks: Een hart van hoefijzers

beschrijving

"Leven zonder Serena" is het eerste deel in de serie "Een hart van hoefijzers".

Wie dol is op paarden, moet dit boek gelezen hebben!


Jolien moet afscheid nemen van haar merrie Serena. Haar ouders gaan scheiden en Serena wordt verkocht. Jolien is er kapot van. Ze wil nooit meer paardrijden. Maar daar steekt haar moeder een stokje voor. Ze schrijft Jolien stiekem in voor een paardenkamp, bij de lokale manege van hun nieuwe woonplaats.
Op het Klaverhof wordt Jolien meteen met open armen ontvangen. Sharon, het populairste meisje van de hele stal, neemt Jolien op in haar kliekje 'De Glamazones'. En aarzelend zet Jolien toch weer een voet in de stijgbeugels. De koppige ruin Tecumseh maakt het haar echter allesbehalve gemakkelijk! En of een Glamazone zijn nu eigenlijk wel zo leuk is?

Voor paardenfreaks vanaf 10 jaar!


Veronique Marien (1982) schrijft fantasierijke, avontuurlijke verhalen. Haar romans De Maansteen en De Toversleutel waren een succes. Ze was laureate bij verschillende literaire prijzen, en sleepte onder meer de 'John Flandersprijs Averbode' in de wacht. Een deel van haar werk werd ondertussen naar het Frans vertaald.

Met Een hart van Hoefijzers wil ze haar levenslange passie voor paarden delen, en net dat ietsje meer bieden dan het zoveelste reeksje in dit genre. Haar personages (zowel de twee- als vierbeners!) zijn pittig en goed onderbouwd, en de situaties heerlijk herkenbaar voor elke ruiter.
Kortom, dit boek is een must voor iedereen die van paarden houdt!

Facebookpagina: www.facebook.com/VeroniqueMarienAuteur

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: