Overstekend wild!

Conny Vekemans-van Loon

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789462287501, 210 blz., June 2016
Formaat: 20.0 (h) x 12.5 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 256 gram.

Uitgever: Uitgeverij Digitalis

bewerkt door: Julia Ham

beschrijving

Mijn vader is veel te snel overleden. Ik kon geen afscheid van hem nemen. En het lukte me niet om hem los te laten en een plek in mijn leven te geven. Ik besloot om de Camino te gaan lopen.
Een in februari achteloos gekozen datum bleek later 'Vaderdag' te zijn. Met zijn Tirolerhoedje op begon ik aan een pelgrimstocht. 830 km, van het Franse Saint Jean Pied de Port naar Santiago de Compostella. Een tocht vol ontberingen, interessante ontmoetingen, en ontdekkingen.
Ik ging met één missie en kwam een maand later terug met 11 inzichten die mijn leven positief hebben veranderd. Steeds weer wanneer ik over mijn pelgrimage vertelde, zeiden mensen: "Je moet hier een boek over schrijven, Conny."
In dit boek kronkelen drie verhalen door elkaar. Allereerst het werkelijke pelgrimeren, vervolgens het ontdekken van mijn vragen en antwoorden die de 11 inzichten hebben gegeven. En als derde, de monologen die onderweg ontstonden en waarbij ik vooral veel jeugdherinneringen beschrijf. Loop met me mee. Het is geen studieboek, maar een verhaal. Mijn verhaal!
Ik wens je veel leesplezier.
Conny Vekemans-van Loon

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: