Men at Home, Amsterdam

Marcela Serrano

paperback/ gebrocheerd: € 29.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789462262638, geïllustreerd, December 2019, Engels

Uitgever: Uitgeverij Lecturis B.V.

beschrijving

Men at Home. In Amsterdam is een serie intieme portretten van het mannelijk deel van de Amsterdamse bevolking, thuis, aan het begin van de 21ste eeuw.

De foto's van Marta Serrano laten zien hoe gevarieerd de mannen zijn in Amsterdam, de kosmopolitische stad met zijn talrijke gezichten. De mannen komen uit alle windstreken en al deze invloeden kleuren het palet en dragen bij aan de identiteit van de stad.

De mannen op de foto's komen we dagelijks tegen in Amsterdam. Het zijn de mannen die opvallen en die leuk zijn om te observeren. Ze maken nieuwsgierig. Wie zijn het? Waar wonen ze? Marta Serrano deelt die nieuwsgierigheid en heeft de mannen die haar aandacht trokken gevraagd hen te mogen fotograferen op de plek die het meest privé is: de eigen woonomgeving. Het levert foto's op in interieurs die net zo gevarieerd is zijn als de mannen zelf.

Over tien jaar zijn de Amsterdammers weer anders. De mode verandert, nieuwe bewoners vestigen zich. Wat blijft is dit boek, met de bewoners van een bruisende stad die altijd in beweging is.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: