Looks good feels good is good

hoe social design onze wereld verandert

Anne van der Zwaag

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Looks good feels good is good

gebonden: € 30.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462260689, geïllustreerd, 256 blz., October 2014
Formaat: 24.3 (h) x 17.1 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 877 gram.

Uitgever: Uitgeverij Lecturis B.V.

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Social design omvat alle designstromingen die een duurzame leefstijl ondersteunen en alternatieven aandragen voor de huidige sociale en economische systemen. Dit boek verheldert het concept van social design op toegankelijke, interdisciplinaire en visueel aantrekkelijke wijze. Het functioneert daardoor als referentieboek voor professionals en studenten, maar tevens als katalysator voor een creatieve beweging en een mentaliteit met een enorm potentieel en een ongekende impact.

Anne van der Zwaag (1978) studeerde Hedendaagse Kunst aan de Universiteit Utrecht, maakt publicaties op het gebied van kunst, mode, design en architectuur en werkt als freelance curator, publicist en onderzoeker voor uiteenlopende culturele instellingen.
Met bijdragen van Aaron Betsky, Jurgen Bey, Jan Boelen, Max Bruinsma, Lidewij Edelkoort, Martijn Engelbregt, Futurefarmers, Jeroen Junte, Richard van der Laken, Suzanne Lee, Joep van Lieshout, Tracy Metz, Lucy Orta, Jogi Panghaal, Gunter Pauli, Philippe Rahm, Alice Rawsthorn, Daan Roosegaarde, Superuse Studios, Thomas Widdershoven, Joanna van der Zanden en vele anderen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Looks good feels good is good

gebonden: € 30.95
Social design encompasses all design movements that support a sustainable lifestyle and present alternatives for current social and economic ...

Meer boekennieuws op Facebook.