Jaarboek Arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap

een multidisciplinaire benadering

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 199.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789462156357, April 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Vakmedianet

redactie: Joost van Ladesteijn; Anton Brons

beschrijving

"De gunstige economie biedt ook ruimte om te investeren in voorzieningen en vakmensen die de basis vormen onder een sterk land. Dat doen we met oog voor verpleegkundigen én hun patiënten en cliënten. Met verbeteringen voor leraren én leerlingen. Met aandacht voor meer agenten én veiligheid op straat. Met erkenning van de grote betekenis van het werk van onze militairen in binnen- en buitenland. En met waardering voor onze boeren, tuinders en vissers, die onder soms moeilijke omstandigheden zorgen voor ons voedsel", aldus een willekeurige zin uit de troonrede van 2018.
Er gebeurt veel. Veranderingen volgen elkaar met grote snelheid op. Ook arbeidsvoorwaardelijk sorteert dit effect. Dat blijkt uit dit voor u liggende Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2019.

Het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2019 bespreekt op multidisciplinaire wijze dagelijks in de praktijk voorkomende onderwerpen. Elk onderwerp is zo mogelijk integraal behandeld vanuit arbeidsrechtelijk, medezeggenschapsrechtelijk, pensioenrechtelijk, fiscaal en sociaalzekerheidsrechtelijk perspectief. Wat arbeidsrechtelijk efficiënt is, hoeft dat sociaalzekerheidsrechtelijk namelijk niet te zijn. Andersom kan een sociaalzekerheidsrechtelijke planning zinloos zijn, indien die planning
ziet op een situatie die arbeidsrechtelijk niet is toegestaan.

Hiermee onderscheidt het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2019 zich van andere werken.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.