Pinguïns & Passie

Anita Verkerk

paperback/ gebrocheerd: € 18.95
ISBN: 9789462042377, November 2018
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 365 gram.

Uitgever: Cupido, Uitgeverij

serienaam/reeks: Cruiseschip Cupido

beschrijving

Een zonnige liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk!

Het super-de-luxe romantische cruiseschip Cupido vaart met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën.

Als haar grote liefde Ron een vreselijke ongeluk krijgt, valt weduwe Marleen in een diep zwart gat. Na vier jaar vindt haar vader dat Marleen eindelijk weer van het leven moet gaan genieten en hij haalt haar over om samen een cruise te maken naar het adembenemende Antarctica. Marleen heeft meteen spijt van haar belofte, maar haar vader verheugt zich zo op de reis, dat ze niet meer durft terug te krabbelen...


Anita Verkerk schrijft al jaren met veel succes heerlijke (ont)spannende liefdesromans, eigentijdse familieromans en vrolijke chicklits voor vrouwen van alle leeftijden, over de hele wereld. Haar Engelstalige romans werden in de USA meerdere malen bekroond en ook in Nederland viel ze diverse keren in de prijzen.
In de bibliotheken behoort ze tot de uitleentoppers en haar titels verschijnen ook met grote regelmaat in de wekelijkse top van meest verhuurde e-boeken.
Anita Verkerk is Ambassadrice van de Stichting Dierenhulp Zonder Grenzen.Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: