Vlees

slow cooking, de klassieke methode voor de perfecte garing

Annemarie Wildeisen

gebonden: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789461888853, geïllustreerd, 208 blz., February 2017
Formaat: 25.3 (h) x 18.9 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 879 gram.

Uitgever: RuitenbergBoek B.V.

fotografie: Andreas Fahrni; Tobias Manz; Ursula Weber; Rosmarie Böhlen

redactie: Vitataal

beschrijving

Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur
is inmiddels geen nieuwigheid meer; sterker nog,
het behoort tot de wijdverbreide standaardtechnieken om vlees volmaakt gaar te krijgen.

De succesvolle auteur Annemarie Wildeisen presenteert in dit boek haar lekkerste klassiekers, aangepast aan deze tijd en aan de laatste ontwikkelingen in deze bereidingstechniek. Al deze nieuwe recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor dinertjes met gasten.

Bak allerlei soorten vlees volmaakt gaar op de
beproefde en eenvoudige wijze van Annemarie Wildeisen. Met veel tips, variaties en recepten voor erbij passende sauzen.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: