Hemels koken

kook als Nicole Pisani en word een echt goede thuiskok

Nicole Pisani

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Hemels koken

gebonden: € 25.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789461432315, geïllustreerd, 224 blz., May 2020
Formaat: 25.3 (h) x 19.8 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 930 gram.

Uitgever: Good Cook B.V.

beschrijving

Nicole Pisani, voormalig chef-kok van 'NOPI', laat met 'Hemels koken' zien hoe je een echt goede en creatieve thuiskok wordt. Haar originele recepturen zijn uitnodigend en smaakvol: van basisrecepten als het maken van krachtige bouillons tot en met kook technieken als pekelen, inleggen en fermenteren. Van elegante hoofdgerechten tot en met supersalades, lekkere lunchgerechten, feestmaaltijden en troostrijke desserts.


Begin bij het trekken van een echt goede bouillon, leer dat boter alles samenbrengt en durf meer met zout. De kennis die Nicole Pisani in 'Hemels koken' doorgeeft, leert je om je eigen recepten te creëren. Maak de lekkerste gerechten: zeeduivelstaart met vijfkruidenboter, cupcakebrownies met bruine boter of dichtgeschroeide ossenstaart, gegaard in bouillon. Nicole Pisani geeft je 100 hemelse recepten die nooit vervelen.


De op Malta geboren Nicole Pisani was jarenlang chef-kok van Yotam Ottolenghi’s restaurant 'NOPI' en Anna Hansen’s 'The Modern Pantry' en is een van de meest dynamische chef-koks van haar generatie. Eerder verscheen haar eerste kookboek 'Hemelse soepen'.

*Dit boek is eerder verschenen met de titel 'Boter, botten, zout' en is een heruitgave.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.