Vegan zuivel

Maak je eigen plantaardige melk, yoghurt, boter en kaas

Emelie Holm

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Vegan zuivel

gebonden: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789461432209, geïllustreerd, 152 blz., September 2019
Formaat: 24.8 (h) x 19.8 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 700 gram.

Uitgever: Good Cook B.V.

trefwoorden: plantaardig vegan zuivelvervangers

beschrijving

Veganisme is niet meer weg te denken anno 2019 en is een keuze die steeds meer mensen maken. Het aanbod in de winkels wordt steeds groter, zo ook de behoefte om zelf de lekkerste veganistische zuivelvervangers te maken. Dit praktische boek laat niet alleen zien hoe, maar geeft ook talloze variaties waardoor zelfgemaakte plantaardige zuivelvervangers nooit vervelen.

'Boter' kun je maken van diverse noten en zaden of op basis van kokos: elke variant heeft z'n specifieke eigenschappen. Zo is hazelnotenboter uitermate geschikt om te bakken of voor het aanmaken van dressings terwijl pecannotenboter zich juist goed leent voor het maken van desserts.

Maak diverse soorten melkvervangers, yoghurts en kazen; lekkere roomkaas of de perfecte vervanger van Parmezaanse kaas. 'Vegan zuivel' geeft goede uitleg over de diverse basisproducten die nodig zijn om zuivel te vervangen en de benodigde keukenapparatuur. Als bonus geeft het boek recepten voor het maken van koekjes, taarten, ijs, karamelsaus en meer.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.