The Curry Guy

Meer dan 100 curry's, tandoorimaaltijden en bijgerechten uit de Indiase keuken

Dan Toombs

gebonden: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789461431813, geïllustreerd, 160 blz., January 2018
Formaat: 23.3 (h) x 18.4 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 654 gram.

Uitgever: Good Cook B.V.

vertaald door: Kim Steenbergen

redactie: Inge van der Helm

fotografie: Kris Kirkham

beschrijving

Curry's komen voort uit de Indiase keuken. In de 18e eeuw brachten Britse kolonisten het concept naar Europa en werd het ook hier mateloos populair. Dan Toombs, a.k.a. 'The Curry Guy', heeft het namaken van curry's en tandoorigerechten geperfectioneerd, zodat je voortaan het huis niet meer hoeft te verlaten om de lekkerste curry's te eten.

'The Curry Guy' biedt meer dan 100 recepten voor voorgerechten, curry's, tandoorimaaltijden en groente- en bijgerechten om thuis te bereiden. Reken maar dat ze net zo goed zijn als die in je favoriete Indiase restaurant worden geserveerd - of zelfs nog beter! Wanneer je de essentiële basisrecepten eenmaal hebt gemaakt, zet je binnen 10 minuten een klassieke curry op tafel.

Van tikka masala en kip korma tot madras en vindaloo: alle klassiekers zijn vertegenwoordigd in dit boek. En geen curry is compleet zonder geurige rijst en naan. Van kofta met yoghurtdip, lam seekh kebab en gefrituurde garnalen tot Dan's favoriete pickles en chutney: met 'The Curry Guy' haal je de Indiase keuken in huis!

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: