Feasts

Midden-Oosterse feestmaaltijden voor elke gelegenheid

Sabrina Ghayour

 
 
gebonden: € 25.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789461431806, geïllustreerd, 240 blz., October 2017
Formaat: 25.5 (h) x 19.7 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 1143 gram.

Uitgever: Good Cook B.V.

fotografie: Kris Kirkham

illustrator: Anna Koska

beschrijving

Feasts: dé opvolger van de succestitels Persiana en Sirocco.

Lange tafels gevuld met schalen Midden-Oosters eten en in goed gezelschap. Dat is Feasts, het derde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na Persiana en Sirocco, waarin Sabrina laat zien dat haar manier van koken sensationeel en ongecompliceerd is, bewijst zij met Feasts dat koken voor welke bijzondere gelegenheid ook, niet moeilijk is en voor iedereen haalbaar.

Feasts geeft Midden-Oosterse feestelijke recepten voor elke gelegenheid: brunches, zomerse barbecue- en picknickfestijnen, imposante vegetarische maal- tijden, etentjes die je in een handomdraai maakt of menu's voor zeer bijzondere gelegenheden waarin je dubbel en dwars wilt uitpakken.

Gril zeebaars in druivenbladeren, bereid garnalen met fenegriek en serveer kruidige kwartels in zure kersensaus. Weinig tijd maar wel uitpakken? Serveer in komijn gebakken padrónpepers, wraps met oosterse kip en een pittige halloumisalade. Van brunch-, voor-, bij- en hoofdgerechten tot desserts en drankjes als mojito van muntthee. Feasts geeft prachtige Midden-Oosterse recepten om echt mee uit te pakken.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: