Citrus

veelzijdige & verfrissende gerechten

Catherine Phipps

gebonden: € 25.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789461431691, geïllustreerd, 256 blz., July 2017
Formaat: 25.5 (h) x 18.0 (b) x 3.3 (d) cm. Gewicht: 997 gram.

Uitgever: Good Cook B.V.

fotografie: Mowie Kay

vertaald door: Roselle de Jong

redactie: Inge van der Helm

beschrijving

Verrassende en internationale receptuur met citrus in de hoofdrol.


In 'Citrus' draait het allemaal om de enorme veelzijdigheid van citrusvruchten in de keuken: van sinaasappels, pompelmoes, kumquats, limoenen tot en met de bergamotcitroen en alles wat daar tussen zit. In 'Citrus' tref je internationale gerechten aan, van klassiekers als canard à l'orange tot en met verrassende en minder bekende recepten als bruschetta met citroenlabneh, tuinbonen en za'atar.


Mexicaanse kippensoep met limoen, Midden- Oosterse tabouleh met peterselie en sinaasappel of serveer het Japanse zalmgerecht met yuzu. Partyhapjes, salades, voor-, hoofd- en bijgerechten als broccoli met een 'hollandaise' van bloedsinaasappel. Serveer een verkoelende gazpacho van sinaasappel, gember en meloen of trakteer op zelfgemaakte limoen-kamille-honingcake.


'Citrus' is een origineel, zeer compleet en fraai uitgevoerd kookboek en geeft bovendien tientallen inmaak- en conserveringsrecepten, pickles, rubs & dressings tot en met hartverwarmende (sterke) drankjes, ijs, sorbets en snoepgoed. Wie houdt er nou niet van citrus!

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: