Het groen(t)e boekje

365 dagen zaaien, kweken, oogsten

Paul Matson; Lucy Anna Scott; 

 
 
gebonden: € 15.95
ISBN: 9789461431677, geïllustreerd, 208 blz., May 2017
Formaat: 19.3 (h) x 14.2 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 493 gram.

Uitgever: Good Cook B.V.

beschrijving

365 dagen zaaien, kweken, oogsten

Met het GROEN(t)E boekje in de hand ga je praktisch aan de slag om het hele jaar door gebruik te maken van je groentetuin. Of je nu een lap grond hebt van 50 vierkante meter of op je balkon je eigen groenten wilt verbouwen. Van bladgroenten & sla, sperziebonen & co; kool, wortels & knollen tot en met kruiden & eetbare bloemen.

Kweek verschillende rassen pluksla in een pot en vermijd de zakken slamelange in het koelschap van de supermarkt. Ontdek dat bieslook, basilicum en afrikaantjes goede buren van tomaten zijn en dat je enkele tomatenrassen bovendien in een hanging basket op je balkon kunt kweken. Verbouw je eigen tuinbonen, knoflook, bietjes en nog veel meer.

Per plant geeft het GROEN(t)E boekje informatie over kieming, benodigde zonne-uren, de zaai- en oogst- tijd, het rassoort dat geschikt is voor potten en veel meer. Leer alles over bemesting, de juiste plant op de beste plek zetten, de aanleg van een grote moestuin en verticaal tuinieren. het GROEN(t)E boekje is prak- tisch, helder en overzichtelijk voor iedereen die zijn eigen groenten wil verbouwen.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: