Atelier Confiserie

bonbons, nougat, toffees, drop, fondant, lolly's, marsepein, fudge en chocoladerepen...

Yasmin Othman

paperback/ gebrocheerd: € 20.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789461431141, geïllustreerd, 252 blz., January 2015
Formaat: 23.8 (h) x 18.7 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 863 gram.

Uitgever: Good Cook B.V.

beschrijving

Wat is er leuker en lekkerder dan zelf snoep maken? Atelier Confiserie is het perfecte handboek om zelf aan de slag te gaan. Maak je eigen drop, fondant, toffees, nougat, karamels, marsepein, lolly's en chocoladerepen...

Hoe maak je een klassieke fondant en wat is het basisrecept voor marsepeinbereidingen? Leer tableren en het verschil tussen een 'harde' en 'zachte kraak'. Waarom heb je voor het maken van meringues fijne kristalsuiker nodig en voor suikersiroop juist gewone kristalsuiker? 'Atelier Confiserie' geeft hierop antwoord: met stap voor stap uitleg van de technieken over de bereiding van gekookte en getrokken suiker en van tempereren, tableren en mouleren van chocolade.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: