Ballet workout

Voor de lenigheid, kracht en uitstraling van een ballerina

Tatevik Mkrtoumian

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Ballet workout

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789461319586, 160 blz., July 2019
Formaat: 24.3 (h) x 17.4 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 575 gram.

Uitgever: Van Halewyck

beschrijving

Wie kijkt niet vol bewondering naar balletdansers? Ballet maakt je leniger en sterker, geeft je een elegantere houding en brengt je fysiek en mentaal in balans. Professionele ballerina Tatevik Mkrtoumian wil iedereen laten kennismaken met de schoonheid van ballet en ontwikkelde een toegankelijke ballet workout op basis van klassiek ballet. Wist je dat iedereen in twee weken de split kan leren?

Ballet Work-out biedt meer dan 40 oefeningen om met jouw lichaam aan de slag te gaan. Of je doel nu leniger worden is, meer ontspannen, of net dat vervelende rugprobleem aanpakken: Tatevik heeft concrete tips. Daarnaast deelt ze haar passie en ervaring en neemt ze je vrijblijvend mee in de levensvisie van ballet: gelukkiger leven, gezonder zijn en stralen van binnenuit.

TATEVIK MKRTOUMIAN erfde de passie voor dans en ballet van haar moeder, die in Rusland een balletschool leidde. Het gezin verhuisde naar België en Tatevik studeerde af aan de Koninklijke Balletschool in Antwerpen. Zij kreeg een contract bij de grootste theater in Estland en toerde jarenlang rond in Europa. Vandaag is Tatevik terug in Antwerpen en heeft zij haar eigen school met danslessen voor jong en oud: Ballet Workout.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.