Durf!

Pleidooi voor meer ambitie en lef

Bart Verhaeghe

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789461317896, 224 blz., January 2018
Formaat: 21.6 (h) x 14.0 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 345 gram.

Uitgever: Halewyck, Uitgeverij Van

beschrijving

Bart Verhaeghe is een geboren ondernemer, gedreven in alles wat hij doet. Zowel in het ondernemen en investeren als in zijn maatschappelijk engagement. Verhaeghe bestudeert, analyseert en neemt actie.

Als jongste in een gezin van vijf kreeg Bart Verhaeghe belangrijke maatschappelijke waarden mee, die vormen ook de rode draad in zijn professionele carrière. Dertig jaar nadat hij als jurist afstudeerde aan de KU Leuven en de Vlerick Business School, deelt Bart Verhaeghe zijn ervaringen als ondernemer en zijn visie op de maatschappij.

Zijn (internationale) carrière in vastgoed en sport hebben Verhaeghe verplicht om strategisch en op lange termijn te denken. Met een duurzaam plan kunnen we ook de problemen en uitdagingen in onze samenleving wel degelijk oplossen. Indien we met zijn allen ondernemend en verantwoordelijk in het leven staan, kunnen we onze maatschappij weer naar de top brengen. Voor Verhaeghe draait het daarin om durven. Durf te veranderen, durf risico’s te nemen, durf problemen te benoemen, durf ambitieus te zijn. Maar vooral: durf te dromen.

De auteur schenkt de opbrengst van Durf! aan het Antikankerfonds, de Club Brugge Foundation en denk- en doetank Itinera.

Bart Verhaeghe is voorzitter van Uplace, leidt een familieholding, is voorzitter van Club Brugge en ondervoorzitter van de Belgische Voetbalbond.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: