Als het leven soms pijn doet

Jacques Vermeulen

 
 
paperback/ gebrocheerd: € 19.50: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789461291998, geïllustreerd, 168 blz., June 2017
Formaat: 21.0 (h) x 15.0 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 266 gram.

Uitgever: Uitgeverij Eigen Boek B.V.

trefwoorden: de weg naar god vinden;geloof;psychische stoornis;vergeving;verslaving

beschrijving

Dit is mijn verhaal, een verhaal van diepe wanhoop, verdriet, pijn, trauma's en de zoektocht naar geborgenheid en acceptatie.
Een zoektocht die gepaard ging met diepe depressies, het maken van grote fouten en het nemen van foute wanhoopsbeslissingen.
In mijn leven heb ik anderen heel veel pijn en tekort gedaan, maar ook heb ik mezelf tekort gedaan . Zoveel tekort gedaan dat ik helemaal in de vernieling lag. Zonder de hulp van God in Zijn zoon Jezus Christus was ik nu niet meer in leven, dan was ik dood geweest. Jezus is voor mij het levende bewijs dat God van iets heel lelijks iets heel moois kan maken en daar ben ik Hem ontzettend dankbaar voor!
Ik hoop dat, wanneer u mijn verhaal leest, u er toe bewogen wordt te vergeven wat er ook is gebeurt en hoe groot de pijn ook is. Door te vergeven word je vrij van wat er gebeurd is en houdt het je niet meer in zijn greep.
Ik hoop dan ook dat je door mijn verhaal te lezen ziet hoe groot God is en dat het in Hem mogelijk is te vergeven als jijzelf dat maar wilt, ook al kan je het eigenlijk niet.
Want waar vergeving is kan genezing zijn!

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: