Slide design

Het complete handboek voor overtuigende digitale presentaties

Maarten van der Schaal

paperback/ gebrocheerd: € 34.50: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789461263568, October 2019

Uitgever: Haystack, Uitgeverij

beschrijving

Slide design neemt je mee in de wereld van digitale presentaties en leert je om overtuigende digitale presentaties te bedenken, te ontwerpen en in te zetten. Slide design geeft het antwoord op al jouw vragen zoals:

• Hoe ontwerp ik originele slides?
• Hoe gebruik ik tekst op een slide?
• Hoe ga ik om met bullet points?
• Welke beelden werken goed bij mijn publiek?
• Wanneer breng ik beweging in mijn slides?

Een succesvolle digitale presentatie begint met overtuigende slides. Dit praktische boek helpt je bij het ontwerpen van originele slides die jouw boodschap aantrekkelijk en duidelijk communiceren.

Er worden elke dag miljoenen presentaties ontworpen met programma’s als PowerPoint, Keynote, Prezi en Google Presentaties. Als we er zo veel mee bezig zijn, hoe komt het dan dat we dikwijls geconfronteerd worden met lelijke slides vol tekst, onbegrijpelijke grafieken en afgezaagde beelden?

We denken te weinig na over wat we écht willen communiceren. We willen zo compleet mogelijk zijn, dus brengen we alle informatie in beeld. Maar een effectieve slide is vaak een eenvoudige slide. Hij is slechts bedoeld om jouw gesproken boodschap te versterken.

Maarten van der Schaal van NIEUW­BERICHT is gespecialiseerd in het ontwerpen van originele digitale presentaties en helpt sprekers en bedrijven bij het ontwikkelen van hun verhaal. Ook geeft hij presentaties en trainingen over het maken van digitale presentaties en het ontwikkelen van een goed verhaal.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: