Alles onder controle

Hoe u een zakelijke crisis kunt managen en de schade minimaliseren

Albert Holtzappel

 
 
paperback/ gebrocheerd: € 24.50: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789461262967, 192 blz., October 2018
Formaat: 21.5 (h) x 13.8 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 403 gram.

Uitgever: Haystack, Uitgeverij

beschrijving

Elke crisis is uniek, dus als er plotseling een plaatsvindt in uw organisatie is het moeilijk om snel en adequaat te reageren. Wat moet u doen, wie kunt u vertrouwen, hoe kunt u zich verdedigen?

Een crisis bezweren vereist stalen zenuwen en een goed plan. In dit boek staat gedetailleerd beschreven wat u moet doen, van het in kaart brengen van alle partijen en het bedenken van realistische scenario's tot het organiseren van de communicatie. Leer van bekende en onbekende cases hoe het (niet) hoort.

Met dit boek bent u voorbereid als u vroeg of laat geconfronteerd wordt met arbeidsonrust, product recalls, ongewenste intimiteiten, acute kasproblemen, corporate governance vraagstukken, vijandige overnames of fraude. Wat er ook gebeurt, als u de crisis serieus neemt en actie onderneemt volgens de methode in dit boek, kunt u de situatie onder controle krijgen en een ramp voorkomen.

Albert Holtzappel heeft meer dan twintig jaar ervaring in issuemanagement en crisiscommunicatie. Hij was communicatie?manager van Heineken International en ABN Amro Asset Management en heeft als crisisdeskundige talloze bedrijven en instellingen effectief geholpen.

Zijn motto is: crisis is oorlog, dus je kunt maar beter voorbereid zijn op het ergste.

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: