Shit happens

natuurlijke leiderschapstips van de biologische boerderij

Oscar Jansen

 
 
paperback/ gebrocheerd: € 12.95
ISBN: 9789461261304, geïllustreerd, April 2015
Formaat: 16.6 (h) x 11.6 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 134 gram.

Uitgever: Haystack, Uitgeverij

illustrator: Erik Dries

beschrijving

Een goede manager is als een boer op een biologische boerderij: hij gaat niet tegen de natuur in, maar helpt de natuur een handje. Wil jij ook op een natuurlijke manier leidinggeven? Wees dan bereid om vuile handen te maken en houd je aan de wetten van natuurlijk leiderschap.

* Houd rekening met de seizoenen van de economie.
* Onkruid bestaat niet, net zomin als lastige medewerkers.
* Soms is afwachten gezonder dan ingrijpen.

In 'Shit happens' onthult coach en landbouwkundige Oscar Jansen de fijne kneepjes van natuurlijk leiderschap. Ontdek hoe je waarde toevoegt aan je organisatie, zoals de boer voedingsstoffen toevoegt aan de plant.

'Shit happens' graaft diep, maar laat tegelijkertijd zien dat de oplossingen meestal voor het oprapen liggen. Boerenwijsheden? Zeker. Maar in dit heerlijk leesbare boek worden ze verbonden met inzichten uit de managementliteratuur en ontroerend eerlijke praktijkcases.

Vruchtbaarder dan dit wordt een boek over leiderschap niet.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Oscar Jansen werkt sinds 2007 als zelfstandig ondernemer en is actief als natuurlijk leiderschapscoach en projectleider duurzaamheid.

Als betrokken en professioneel coach begeleidt hij de ontwikkeling van natuurlijk leiderschap, zowel individueel als in teamverband en op managementniveau.

Oscar Jansen heeft een gedegen ondergrond als landbouwkundige. Na zijn studie heeft hij zich ingezet voor duurzaamheid bij diverse organisaties en heeft hij zich ontwikkeld tot coach. Hij zet zijn kennis en ervaring als landbouwkundige nu in om de groei- en ontwikkelprocessen op de biologische boerderij te vertalen naar organisaties.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: