Wie heeft mijn werkplek gepikt?

Suze Krijnen; Floris Vrasdonk

paperback/ gebrocheerd: € 18.50
ISBN: 9789461261274, geïllustreerd, 176 blz., March 2015
Formaat: 21.6 (h) x 13.6 (b) x 1.7 (d) cm. Gewicht: 248 gram.

Uitgever: Haystack, Uitgeverij

illustrator: Menno Wittebrood

beschrijving

Flexplekken, thuiswerken, alles digitaal: het nieuwe werken is niet te stuiten. Zie jij er als medewerker het voordeel niet van in? Dan is het hoog tijd om het systeem te hacken, zodat niet alleen je werkgever, maar bovenal jijzelf ervan profiteert.

In 'Wie heeft mijn werkplek gepikt?' leer je hoe je het nieuwe werken naar jouw hand zet. Heb je de basisvaardigheden eenmaal onder de knie, dan kun je bijvoorbeeld:

* uitslapen wanneer je wilt;
* je kinderen voor je laten werken;
* je voordeel doen met IT-problemen;
* en op nog veel meer manieren profiteren (of je baas het nou zo bedoeld heeft of niet).

Dat iemand je werkplek gaat pikken is onvermijdelijk. De vraag is: regel jij er een betere plek voor terug?

Suze Krijnen en Floris Vrasdonk begeleiden en trainen al jarenlang organisaties en medewerkers bij het invoeren van HNW. In de praktijk zagen zij dat het pas werkt als medewerkers er profijt van hebben.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Suze Krijnen (1984) studeerde Taal & Cultuurstudies en Nieuwe Media & Digitale Cultuur. Sinds 2010 werkte zij als medewerker en participerend observant in verschillende HNW-omgevingen. In de rol van communicatieadviseur en onderzoeksanalist daagde zij medewerkers uit om meer uit het nieuwe werken en uit digitale tools te halen. Ze deed onderzoek naar de effecten van HNW op onder meer medewerkertevredenheid, werk-privébalans, samenwerking en productiviteit. Daarnaast schrijft Suze teksten voor internet en intranet.

Floris Vrasdonk (1972) is zelfstandig projectmanager, organisatieadviseur en trainer. Floris heeft vele jaren ervaring als medewerker. Sinds 2009 houdt hij zich bezig met het leiden en begeleiden van implementaties van het nieuwe werken. In totaal begeleidde hij bij verschillende bedrijven zo'n 1.500 medewerkers en managers naar HNW. Floris is associate bij Lumage, partner bij Bureau Doenkers en eigenaar van Laborage en Floris Vrasdonk.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: